Monday, 22 April 2013

SEGMEN : WONDERFUL PHOTO MEANINGFUL

Hi assalamualaikum :)


harini nawwar join segmen Blogger Setiasmile ni. segmen gambar. hihi. nawwar tak kenal mana pun blog setiasmile ni. baru je tengok. pastu abg Nu'aim ni update pasal segmen, nawwar terus la bookmark. huhu. takpe tak kenal lagi pun, nanti kenal la kan abg Nu'aim? T.T



banyak sebenarnya gambar bermakna. ni salah satu. nawwar suka gambar ni sebab gambar ni masa waktu graduasi. rasa hebakk lah kot graduate dah, sebab tu suka -.-'. walhal sekolah menengah je pun, SPM pun tak lagi. dahla takleh pelajar terbaik subjek English. Abby yang rampas. wuwuw. 

dari awal tahun berebut dengan Abby sape yang dapat markah paling tinggi. sampai frust gila bila tak dapat A+ tapi Abby dapat. haha. masa trial ni masing2 dapat A+, tapi Abby tinggi lagi. nak buat macam mana, rezeki dia. syukur dah dapat A+. alhamdulillah. 

now, another reason nawwar suka gambar ni sebab Madam Azimah ada sekali. hewhew. nawwar suka gila kat madam. rindu gila nak belajar dengan madam. sangat*nangis*. madam la yang buat nawwar makin tergila2 kan subjek english. haha. madam tak pernah marah student dia. maybe ada, tapi kitorang tak perasan sebab takde la pulak kena tengking ke apa. haha. 

madam selalu je bila ada hal, suruh nawwar handle kelas. suruh nawwar jadi teacher, sebab madam tahu nawwar memang nak jadi teacher. padahal nawwar tak mengajar pun, sebab malu dengan rakan sekelas. madam la yang buat nawwar rasa okay bila nawwar mengadu ada orang tiru essay nawwar. intro je padahal, tak matured sungguh. haha. madam la tu, madam la ni. macam2! paling best sekarang ni madam dah compile essay2 nawwar jadi booklet. terharu sangat bila tahu karya nawwar tu boleh jadi rujukan adik2 Le' Best :')

I LOVE YOU, MADAM AZIMAH DOLLAH <3

p/s : menangis masa taip semua ni. rindu sangat nak belajar dengan madam :'(


Happy Reading And Have A Nice Day ^^

4 comments:

Setiasmile said...

i love this pic...
see... a lot of memories will come out back if u see this pic deeply..
Gud luck!!..
guru2 itu adalah pewaris nabi..
jadi hormati dan sayangi lah dye.. kerana dengan itu hidup kita akan lebih diberkati dan dirahmati ALLAH..
after this, pegi amek kos TESL.. then make ur own bachelor of english in education.. i think thts good for u..

AinNawwar said...

thankyouu abg Nu'aim :')

in shaa Allah memang pursue tesl pasni. sabtu ni iv uitm for asasi tesl. pray for me :)

ANa Ahmad said...

wah... hebak la... deabak...!! hihi nak belajar bi dgn nawwar lah ..nak nak nak huhu :D *tak malu*

AinNawwar said...

wahh! terharu nawwar AA nak belajar dengan nawwar. kire dah boleh title teacher lah ni? yay! XD